Thursday, July 14, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL EXTRAVANGANZA PROMOTION: Cabaran KEBAYA for RAYA!!


PREMIUM BEAUTIFUL CHALLENGE

CABARAN KEBAYA FOR RAYA
BEGINS NOW!!

WOW!! When u see the title pun dah tercabar.. CHALLENGE ! 

Bulan Ramadhan al-Mubarak , bulan penuh rahmat yang ditunggu2 bakal menjelma

a glorious month for Muslims and for our non-Muslim friends a dieting month, some of my friends fast too for dieting purposes...

soon after, Raya pulak..

Anyway... dah tempah baju raya?what fashion is it going to be this time? what's the theme colour?

Anyone wearing kebaya?

Thinking about it??

baju dah cantik, tempah skrg n suddenly time raya alamak cutting badan OUT!

HORROR!

wanna know a secret??

PREMIUM BEAUTIFUL

I swear by it..

Get Your set TODAY

-pakai consistently paling2 pun 8 jam sehari je.. dats like.. dari pagi u sarungkan PB then u pergi keje kat ofis and then by the time habis kerja balik rmh, berapa jam dah?
 mmg CONFIRM more than 8 hours kan?
( nak tau ideal time pakai PB, busy sgt takut kelam kabut xsempat pakai n nak tau tips save time ??  just ask me and i'll be more than happy to help u k )

Then.. tambah lagi time puasa ni.. makan balanced healthy foods..yes perlu sebab u need good food to conserve ur energy for ibadah right...
(buat apa pun utk slimming kalau melantak makan mcm2 kita pun sedia maklum boleh ke slim? TETAPI if u wear PB TANPA PONTENG , PB dapat membantu u kawal portion makan, kawal nafsu makan NATURALLY and ni one of the many benefits u will experience with Premium Beautiful)

u do this bare minimum pun by raya time ...
bila u sarungkan kebaya ...

go n look in the mirror..


CONFIRM PUAS HATI!

that's for sure!

ur curves are all in the right places and where they should be and NO EXTRA BUMPER2
that's why.. kalau ada extra2 bumpers ni nak pakai kebaya pun GERUN ok...

so..
senang kan?


YESSSS...


Did u know.. Sekarang ni tgh PROMOSI REBATE! 



Grab this chance and you can save  UP TO RM800!! 


and... especially for my group's customers ONLY...


we'll have a lil contest..


pencarian RATU KEBAYA!!



BESTNYAAA!!



Anyone is welcomed to join, ank dara ke mak dara ke, send me a picture of urself in kebaya ..



EXCITED???


so am I

I cant remember when was the last time I actually bought a Kebaya for myself but this time around I'm gonna take the challenge.. 

More details will be posted soon.. 

ni baru 'appetiser' 


dah ready2 camera?good! but PB jangan lupa k, baru la great combination! 


Kebaya + Premium Beautiful = super HOOOT!


 ok2 at the mean time cuci mata dulu k.. tgk2 gambar kebaya dulu..


credit to Aquila Asia



credit Aquila Asia



credit google


credit google




watch this space for MORE UPDATES..SOOON!!




  "...perempuan tak pandai menjagalah badan, suaminya tentu lekas menjadi bosan, menggerbang rambut macam hantu dalam hutan, suami memandang hampir pengsan.." Siput Sarawak




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video